Aktuella kampanjer - Klicka här för mer info!

Betalsätt

När du handlar online i vår webbutik kan du betala med Swish eller säker kortbetalning VISA/Mastercard. Nets betaltjänst tillhandahåller också 14 dagar på faktura eller delbetalning. Vi kan också lägga upp företag mot faktura enligt överenskommelse.

Frakt

Leveransen sker till Ombud med DB Schenker medans större mängder levereras med tjänsten System.

Produktgarantier

Vid användning av Triboron produkter är du alltid försäkrad. Om våran produkt skulle orsaka skada på ditt fordon kan du ha rätt till ersättning. Kontakta oss för mer information.

Livslängd

Våra produkter skall konsumeras inom ett år efter det förpackningen har öppnats. Oöppnad förpackning har en livslängd på 4 år från datumstämplingen. Det är speciellt viktigt att tillförsluta korken ordentligt vid påfyllning av fyrtakts Fuel Formula då denna innehåller lättflyktig etanol.

Hållbart

Vi använder oss av PET-flaskor för en enklare återvinning av tomma förpackningar medans eventuellt kvarvarande innehåll skall lämnas till lokal miljöstation. Försändelser skickas delvis med återvunnet emballage för att minimera miljöpåverkan.

Äkta?

Först och främst bör du köpa våra produkter genom någon rekommenderad återförsäljare som du hittar här i webbutiken.


Ser du andra typer av flaskor och volymer än 0,5L 1L PET 4L dunk som inte utseendemässigt är publicerade via våran webbutik bör du vara aktsam då den troligen inte är tappad eller levererad från Triboron International AB med 100% äkthet.


Denna officiella logotyp används bara för Triboron International AB patenterade bränsleteknologi så våran rekommendation är att inte köpa förpackningar med annan logo.


Förpackningar från Triboron International AB är alltid märkta med BATCH och EAN-nummer och känner du dig osäker så kontakta oss.

4-takts produkter / Fuel Formula (5)

Vad är skillnaden mellan "Fuel Formula" Konsument och Yrkesmässig?

Den yrkesmässiga har en högre koncentration 1dl till 100 liter bränsle och får endast användas av företag med kemikaliekunskaper för sitt internt bruk.

Jag undrar om tillsats av Fuel Formula i Blyfri 95 bensin påverkar dess hållbarhet över tid?

Det vi har låtit testat av tredje parts är Fuel Formula´s påverkan på hållbarheten i diesel och där man efter 12 månader inte fann någon degenerering av bränslet alls, inte heller någon tillväxt av mikrober. Blyfri 95 har inte testas ur hållbarhets aspekten och vi kan därför inte lova något sådant. Med det sagt, vore det anmärkningsvärt om inte liknande gäller för 95 oktan bensin.

Har ni testat att tillsätta Triboron till HVO diesel och kört tester på äldre dieselbilar tex Euro5 som inte är godkända för HVO ? Har ni tester på gång ?

Nej, just den kombinationen har vi inte testat. Med det sagt har vi ändå svårt att se några direkta nackdelar med en sådan kombo. Vi har omfattande tester med olika blandningar där HVO blandas in i diesel från 10% till 100%, alla med utmärkta resultat och Euro5 dieslar ska klara HVO även då de inte är godkända för detta. Vi har en mängd tester på gång, det är en ständigt pågående process, just ”din” test är inte planerad för tillfället, då vi först måste identifiera en kundnytta som motiverar en testkostnad.

Kan man blanda drivmedelförstärkare ”Fuel Formula” i motoroljan?

Vi har inte gjort någon tredje parts test så därför rekommenderar vi inte blanda med motoroljan.

Kan Triboron användas istället för blyersättningsmedel i en äldre fyrtaktsmotor?

Nej det kan vi inte lova, det kommer att tillsammans med blyersättningsmedel att sänka friktionen och slitaget/ få en tystare motor men inte att ersätta.

2-taks produkter / Två-Takts Formula (4)

Hur fungerar det att använda tvåtaktsoljan med etanol för bränsle i min Saab 2-t?

Att köra på etanol fungerar lika bra som med bensin och använd vår Två-Takts Formula Koncentrat. Se till att du har alla packningar bytta till sådana som klarar etanol om du kör en gammal bil.

Har en båtmotor…vad jag undrar är om jag behöver justera om oljepumpen när jag kör med Triboron kontra vanlig 2-t olja?

Du behöver inte justera oljepumpen. Triboron Injektion har anpassat teknologi och oljemängd för separat oljetank. Du behöver inte heller tömma oljetanken på annan 2-taktsolja, utan bara fylla på med Triboron 2-takts injektion.

Kan man använda Triboron 2-t olja för E-TEC motor?

Triboron har inte gjort några långvariga tester med E-TEC motor så därför rekommenderar vi inte i nuläget att använda våra produkter för denna typ!

Fungerar det att använda Triboron till alkylatbensin, så som Aspen + eller Aspen R?

Ja man kan tillsätta Fuel Formula Konsument (2dl till 70L) till all typ av alkylatbensin för fyrtaktsmotorer.

(1)