Ändringar pga Corona - Klicka här för mer info!

Fuel Formula Konsument 0,5L

180.00kr inkl. moms

 

1 DL/70 L BRÄNSLE
Minskar bränsleförbrukning med 3-5%, sänker CO2 samtidigt som slitage och friktion minskar. Kontinuerlig användning förhindrar bakterieangrepp.

 

I lager

Beskrivning

Triboron är en patenterad teknologi som används för att reducera mekanisk friktion, minska slitage och avdöda bakterier i flytande bränslen. Blandad med bränsle (1:700) resulterar den i minskad bränsleförbrukning, minskad CO2 och betydande minskning i slitage på motorn. Med Triboron bibehålls skydd mot bl.a. bakterieangrepp vid bränsleförvaring.

 

De bränslen som vi använder idag har varierande inslag av CO2 neutrala biodelar. Det kan vara RME, Etanol, HVO i olika tappningar. Det som är gemensamt för samtliga bränslen är att de är förhållandevis torra, mindre smörjande, ur ett historiskt perspektiv. Inom diesel sfären har även ett växande problem med mikrober blivit en faktor att ta hänsyn till. Världen kräver CO2 neutrala bränslen idag, och det är där Triboron bidrar med sin teknologi för att minska det slitaget som torra bränslen orsakar, sänka bränsleförbrukning och CO2 samt avdöda eventuella mikrober, detta utan att öka påverkan på vår miljö negativt.

 

Fuel Formula blandas 1:700 Interagerar med metallytor och skapar ett lamell lager som reducerar friktionen och skyddar mekaniska delar från slitage. Fuel Formula rengör också injektorerna och bidrar till en renare förbränning. Bränslebesparing på 3-5% är förväntat.

 

Minskad förbrukning 3-5%
Minskar CO2 utsläpp
Minskar slitage och friktion
Förhindrar bakterietillväxt

 

Verifierade resultat i verkliga samt laboratorietester visar att bor sammansättningarna och substanserna som används i produktionen inte är skadliga för miljön.

 

Fordon: Alla typer, bil, lastbil, MC, traktorer, maskiner, kraftaggregat, båtar.

 

Bränsle: Bensin, diesel, etanol eller biobränslen

 

Blandning: 1:700 (1 dl per 70 liter bränsle). Bakteriell dekontaminering: 1:350 (2 deciliter per 100 liter bränsle).

 

Intervall: Varje tankning

 

Varning: Vid kraftigt kontaminerat bränsle så kan bränslefilterbyte krävas efter påbörjad användning.

 

Faktablad

PDF Produkt Information – Fuel Formula Konsument SE
PDF Säkerhetsdatablad – Fuel Formula Konsument SE

 

FARA

Brandfarlig Skadliga

 

ADR Brandfarlig

ADR Begränsad mängd

Mer information

Vikt 0.5 kg
Dimensioner 65 × 215 mm
Volym

0,5L

Nettovikt

390 g

EAN-nr

7350048350012

Varukod

3811 90 00 90